bestraten offerte

Over ons

Bent u op zoek naar een professional voor het bestraten van uw tuin of oprit? Wilt u de beste prijs en de beste kwaliteit? U zit bij ons goed! Wij stellen ons maar wat graag aan u voor. De afgelopen jaren hebben wij een netwerk van bedrijven opgebouwd, met een dekking van heel Vlaanderen. Neem contact met ons op om meerdere offertes te ontvangen van specialisten uit uw eigen regio. Door deze zelf te vergelijken bepaalt u zelf welke specialist het best bij u past.

Uw voordeel

 • Specialisten uit uw regio vergelijken
 • Gratis en vrijblijvend
 • Snel & eenvoudig geld besparen

Wat doen we?

Een groene tuin ziet er prachtig uit maar kost ook veel onderhoud. Als u hier geen tijd voor hebt, of als u gewoonweg niet van een groene tuin houdt, is het aanleggen van bestrating een goede optie. Dit heeft weinig onderhoud nodig en zorgt ervoor dat u geen beestjes in uw tuin hebt! De specialisten uit ons netwerk voorzien u van persoonlijk advies met betrekking tot uw terras, oprit of tuinpad. Met het juiste bestratingsverband geven zij uw tuin een eigen karakter.

  Gratis offertes vergelijken  Tegels aanwezig? (*)

  Zand aanwezig? (*)

  Vertap Bestrating: netwerk van erkende vakmannen

  Specialist op het gebied van het bestraten van uw oprit en terras. Informeer vrijblijvend naar de scherpe prijzen.

  Vakkennis

  Als u contact met ons opneemt krijgt u meerdere offertes toegestuurd van erkende specialisten uit uw regio. Elk bij ons aangesloten bedrijf is namelijk geselecteerd op prijs en kwaliteit! Op deze manier garanderen wij dat u nooit teveel betaalt voor het bestraten van uw oprit, tuin of terras. Bent u benieuwd naar wat het bestraten van uw tuin u gaat kosten? De offertes die u toegestuurd krijgt zijn gratis en volledig vrijblijvend zodat u nergens aan vast zit.

  Vergelijk en bespaar!

  Het grote voordeel van ons netwerk is dat u zelf bepaalt wat u belangrijk vindt bij een vakman. Wij garanderen u de beste prijzen maar doordat u zelf de offertes vergelijkt bepaalt u hoeveel u betaalt! Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de klinkers die gebruikt worden van de beste kwaliteit zijn, of wilt u graag dat de bestrating van uw oprit zo snel mogelijk gedaan wordt? Let bij het vergelijken daarom op de totaalprijs en wat hierbij wel of niet inbegrepen zit.

  Vrijblijvende offertes

  Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u weten wat het bestraten van uw nieuwe tuin gaat kosten? Of bent u benieuwd naar een indicatie van het aanleggen van uw oprit zodat u weet wat u hiervoor moet sparen? Dat is geen probleem. U krijgt tot 5 offertes toegestuurd van bedrijven uit uw regio. Deze zijn gratis en volledig vrijblijvend zodat u nog nergens aan vast zit! Houd dan wel rekening met het feit dat de offertes niet onbeperkt gelden.

  oprit bestraten
  0
  Deelnemende bedrijven
  0
  Behandelde aanvragen
  0
  Jaar ervaring
  ‘’Wij wilden een terras aanleggen in onze achtertuin zodat wij een goede plek hadden om buiten te eten. Ik kreeg al snel 5 offertes toegestuurd. Door deze met elkaar te vergelijken heb ik uiteindelijk het bedrijf gekozen met de laagste prijs. Het terras werd snel en goed gelegd.’’
  A. Wouters
  ‘’Er lag grind op onze oprit en deze wilden wij graag vervangen door klinkers. Na het vergelijken van de offertes hebben we gekozen voor een vakman die al snel kon beginnen. Hij raadde ons een keperverband aan, was vriendelijk en heeft de oprit goed bestraat.’’
  D. Bos

  Wilt u zich als bestrating specialist aansluiten bij ons netwerk?

  Kijk voor meer informatie op de bedrijven aanmelden pagina.